Things About Us 

 

HAVERMARKT 21Breda 4811 WG | +076 532 48 05 | Contact us

MEET GEISHA LOUNGE

EEN BEZOEK AAN GEISHA LOUNGE STAAT GARANT VOOR ‘TASTE’ ‘EXPERIENCE’ & ‘EXCITEMENT’. TRADITIONELE JAPANSE KOOKKUNSTEN GEMIXT MET EEN TIKKELTJE EIGENWIJSHEID. DE WARME GERECHTEN ONDERGAAN EEN A LA CARTE BEREIDINGSWIJZE, EN DE SUSHI WORDT BEREID MET DE MEEST VERSE EN NATUURLIJKE INGREDIENTEN. AFGEZIEN VAN DE BASIS INGREDIENTEN ZIJN VRIJWEL ALLE SAUZEN MET EEN EIGEN RECEPT BEREID. HIERDOOR ONTSTAAT EEN EXCLUSIEVE SMAAK DIE ALLEEN BIJ GEISHA LOUNGE TE GENIETEN VALT. DAARNAAST BIEDT GEISHA LOUNGE EEN UITGEBREIDE COCKTAILKAART MET ECHTE CLASSIC COCKTAILS TOT EXOTISCH ORIGINELE CREATIES.

ALS U OP ZOEK BENT NAAR KWALITEIT IN DE JAPANSE KEUKEN, IN EEN MODERNE SETTING MET COCKTAILS EN LOUNGEMUZIEK, DAN VOELT U ZICH BIJ GEISHA LOUNGE BREDA DIRECT THUIS.

Menu item

Interieur

Ambiance

GEISHA LOUNGE BREDA OPENDE IN 2015 HAAR DEUREN IN HET VOORMALIGE ‘BROOKLYN’; EEN RUIM VIERHONDERD JAAR OUD HERENHUIS IN DE BINNENSTAD VAN BREDA, AAN DE HAVERMARKT. EEN BIJZONDERE LOCATIE VOOR EEN BIJZONDERE RESTAURANT LOUNGEBAR! DE AMBIANCE IS EEN COMBINATIE VAN DE STRAKKE INDUSTRIELE ELEMENTEN GECOMBINEERD MET DE BREDA GETROUWE ‘BRUINE’ ELEMENTEN. VAN BINNEN IS HET RESTAURANT GEHEEL GESTYLED TOT EEN STOERE EN MODERNE LOOK.

Menu item

Authentic Japanese Cuisine

Cooking Philosophy

EEN BEZOEK AAN GEISHA LOUNGE STAAT GARANT VOOR ‘TASTE’ ‘EXPERIENCE’ & ‘EXCITEMENT’.

ONDER LEIDING VAN DE CHEFKOK EN EIGENAAR ZHOUCHENG, DIE AL RUIM 20 JAAR WERKZAAM IS IN DE JAPANSE CUISINE, WORDT ER EEN DISCIPLINEERD BELEID GEVOERD VOOR HET BEREIDEN VAN DE GERECHTEN BIJ GEISHA LOUNGE. MET EEN BEWUSTE KEUZE OM TRADITIEGETROUW STALEN BAKPLATEN TE GEBRUIKEN EN ENKEL MET DAGELIJKS VERSE VIS TE WERKEN.

AFGEZIEN VAN DE BASISINGREDIENTEN ZIJN VRIJWEL ALLE SAUZEN MET EEN EIGEN RECEPT BEREID. HIERDOOR ONTSTAAT EEN EXCLUSIEVE SMAAK DIE ALLEEN BIJ GEISHA LOUNGE TE GENIETEN VALT.

Menu item

Sushi “Haute-Cuisine”

Sushi nice to meet you

DE SUSHIGERECHTEN BIJ GEISHA LOUNGE WORDEN VEELAL OMSCHREVEN ALS REVOLUTIONAIR EN VERRASSEND. DAARBIJ ZIJN VARIATIE, VEELZIJDIGHEID EN HEERLIJKE SMAAK DE UITGANGSPUNTEN VOOR DEZE SPECIALITEITEN. MET SMAAKSENSATIES ZOALS DE ‘RIB-EYE CRABMEAT ROL’ OF DE VERRASSENDE ‘MANGO TEMPURA SHRIMP ROL’, ZAL UW DINER EEN ONVERGETELIJKE ERVARING ZIJN. TERWIJL ER VOOR DE DINER EN LUNCH EEN ‘SUSHI & GRILL ALL YOU CAN EAT’ CONCEPT WORDT GEHANTEERD, ONTVANGEN DE INDIVIDUELE GERECHTEN TOCH EEN A LA CARTE BENADERING WAT WORDT GESERVEERD IN EEN RAP TEMPO.

Menu item

Cocktails & GinTonics Bar

Cocktails & Events

BIJ GEISHA LOUNGE, AAN DE HAVERMARKT WAAR HET HART VAN HET UITGAANSLEVEN VAN BREDA LIGT, STAAT GEZELLIGHEID CENTRAAL MET EEN RELAXTE SFEER. SPONTAAN TREK IN EEN COCKTAIL OF ZOEK JE EEN PLEK WAAR JE OP JE GEMAK KAN BORRELEN NA 22.00U, DAN BEN JE BIJ GEISHA LOUNGE OP HET GOEDE ADRES! TEVENS IS GEISHA LOUNGE OOK EEN LOCATIE VOOR UITGAAN EN EVENTS.

SUSHI AYCE DINER

HET LEKKERSTE UIT DE JAPANSE CUISINE

MET CREATIEVE SUSHI EN RUIMSCHOOTSE

KEUZE AAN WARME GERECHTEN EN GRILLSPECIALITEITEN

Loading